Syötäväksi kasvatetut Kanava-lehden tietokirjapalkinnon ehdokkaana

Atena-kustantamon tiedote palkintoehdokkuudesta:

Aikakauslehti Kanava ja Otavan kirjasäätiö ovat perustaneet uuden Kanava-tietokirjapalkinnon, jonka pääpalkinto on 10 000 euroa. Ensimmäisestä palkinnosta kilpailee kymmenen teosta, jotka on valittu 120 teoksen joukosta. Elinan Lappalaisen kiitetty Syötäväksi kasvatetut on yksi kymmenestä ehdokkaasta.

Voittaja julkistetaan Helsingin kirjamessuilla 26. lokakuuta. Ehdolla ovat myös Kai Häggmanin Sanojen talossa, Markku Kuisman ja Teemu Keskisarjan Erehtymättömät, Mirkka Lappalaisen Jumalan vihan ruoska, Veli-Pekka Lehtolan Saamelaiset suomalaiset – kohtaamisia 1896–1953, Hanna Nikkasen Verkko ja vapaus, Heikki Patomäen Eurokriisin anatomia, Sirkka-Liisa Rannan Naisten työt, Jukka Tarkan Karhun kainalossa ja Kirsi Vainio-Korhosen Ujostelemattomat.

Palkinnon saajan valitsee Kanavan päätoimittaja Ville Pernaa. Ehdokkaat valinneessa raadissa olivat hänen lisäkseen toimittaja Johanna Vehkoo ja emeritusprofessori Seppo Zetterberg.

Elina Lappalainen kertoo kirjastaan Helsingin kirjamessuilla perjantaina 26.10. klo 12 Rosebudin osastolla ja lauantaina 27.10. klo 10.30 Eino Leino -lavalla.

Vehkoo ja Zetterberg perustelevat palkintoehdokkuuksia Suomen Kuvalehden jutussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *